Link-rapid

AFR a dezvoltat un plan de pensii...

 

 

Link-rapid

Lista tuturor membrilor AFR...

 

 

Muzica

 

 

GEST UMANITAR DIN PARTEA PREŞEDINTELUI EXECUTIV AL AFR, Nicu GHEARĂ

Aflat pe patul de suferinţă cu ambele picioare amputate, Ilie GREAVU, fosta glorie fotbalistică a Rapidului anilor ’60, a primit din partea preşedintelui executiv al asociaţiei noastre, dl. Nicu Gheară, o donaţie în valoare de 9.500 RON. Suma a fost oferită în urma achiziţionării de către dl. Gheară a tricoului original al lui Daniel Niculae în care acesta din urmă a evoluat împotriva echipei Hamburg SV în optimile Cupei UEFA. Evenimentul a avut loc în faţa a 11.000 de spectatori, înaintea meciului de duminică 26.03.2006, Rapid – Naţional, când lui Cristi Gheară, fiul dlui. Nicu Gheară, i-a fost înmânat tricoul cu autograful golgeterului rapidist din partea Mădălinei Greavu, fiica fostului mare jucător rapidist.

Acest gest umanitar reprezintă o mică recunoştinţă faţă de unul din cei mulţi care au servit până la sacrificiu fotbalul romanesc si care din pacate astăzi trăiesc o bătrâneţe plină de tristeţe şi suferinţă.

Ar trebui ca cei care conduc destinele fotbalului românesc să nu îi uite pe cei care cândva au adus glorie şi faimă fotbalului românesc şi să efectueze demersurile necesare la organiel abilitate ale statutului, în vederea obţinerii pentru toţi acesţia o indemnizaţie de merit sportiv.

Acest lucru ar fi onorabil din parte forurilor sportive competente şi ar aduce puţină bucurie şi speranţă pentru toţi uitaţi şi părăsiţi, aflaţi azi în durere şi suferinţă, marile glorii sportive.

Ca să poţi reuşi în viitor şi pentru a realiza performanţe trebuie în primul rând să cunoşti şi să-ţi respecţi trecutul!